16-22 Kasım yengeç Burcu Yorumları

Hayatımızın birer parçası olan burçlarda bu hafta neler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta neler bekliyor? Aşk, para, sağlık hayatında bizleri nelerin beklediği merakla bekleniyor.

Yengeç burcu 16 – 22 Kasım haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta hayatınızda keyfi ve zamansız ayrılıkla karşı karşıya kalabiliriz. Yüklerinizden kurtulabileceğiniz ve kaybetme duygusu yaşayabileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir. Ortak hedefler ve ortak organizasyonlar ilişkilerin sorumluluğunu arttırırken yeni yaşam ve iş ortaklıklarına vesile olabilir.

Yeni Ay’ın etkisiyle eğer devam eden bir ilişkiniz varsa bu ilişki sonlanabilir. Eğer ilişkiniz yoksa hazır olmadığınızı düşünebilirsiniz. Bu sebeple kendinizi istemeden de olsa yeni ilişkilere kapatabilirsiniz. Aile içerisinde iletişimin, uyumun ve saygının önemi artıyor.

Yaratıcılığınızı ön plana çıkartabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Arkadaş ilişkileri yerine çocuğu olan yengeçler çocuklarınıza daha çok vakit harcamak isteyebilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklı ilişkilerinizde uyumu yakalayacağınız bir hafta.

Bu hafta Venüs’ün Akrep burcunda seyahate başlamasıyla aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacak. Eğer ilişkimiz yoksa, hayatımızda tutkulu bir aşk başlayabilir. Mevcut ilişkilerimizde tartışmalara yol açacak kıskançlıklardan kaçınmalıyız. Bu dönemde partnerimizle ilişkimiz daha derin ve tutkulu bir hal alabilir.

Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte iş ve çalışma ortamınızı, gündelik yaşamınızı şekillendirme ve yeni bir düzene oturtma yönünde kendinizi daha istekli ve motive hissedebilirsiniz. Sağlık, şifa, tedavi, terapi konularının içinde olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu