16-22 Kasım Oğlak Burcu Yorumları

Hayatımızın birer parçası olan burçlarda bu hafta neler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta neler bekliyor? Aşk, para, sağlık hayatında bizleri nelerin beklediği merakla bekleniyor.

Oğlak burcu 16 – 22 Kasım haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte kendinizi hayatın genel akışına daha rahat bırakabileceğiniz bir dönem başlarken kendinizi bu doğal akışta daha mutlu ve iyi hissedebilirsiniz.

Hayatımıza, gelecek planlarımızı gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni insanlar girebilir. Mücadeleli geçecek bir dönem geçirmeniz söz konusu olabilir. İş hayatınızda bıkmadan ve sürekli çaba harcamak durumunda kalabilirsiniz.

İlişkiniz varsa manevi doyuma ulaşmak isteyebilirsiniz. İlişkiniz yoksa yeni bir tanışma söz konusu olabilir. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilgili sağlık problemlerine dair haberler alabiliriz.

Emeklerinizin tam anlamıyla karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz. Bu dönemde iş başvurularınızın karşılıksız çıkması can sıkıcı bir hal almışken yeni fırsatlar gündeminize gelebilir. Hedeflerinize yönelik yeni iletişim sahaları geliştirebilirsiniz. Yeni projeler üretebilir ve otorite figürlerinin gözünde aranılan kişi olabilirsiniz.

Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Arkadaş gruplarında kıskançlıktan doğan sorunlarla karşı karşıya gelebiliriz.

Sosyal çevremizde gizli çekişmeler ve rekabetçi bir ortam içinde kalabilir, kendimizi bunalmış hissedebiliriz. Biz de baskıcı ve ısrarcı davranışlardan kaçınmalıyız. Arkadaşlık ilişleri yoluyla önümüze yeni fırsatlar çıkabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu