16-22 Kasım Kova Burcu Yorumları

Hayatımızın birer parçası olan burçlarda bu hafta neler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta neler bekliyor? Aşk, para, sağlık hayatında bizleri nelerin beklediği merakla bekleniyor.

Kova burcu 16 – 22 Kasım haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle Kova burçları için iş ve kariyerle ilgili konular ön planda olmaya devam edecek. Bu dönemde kariyerimizde öne çıkabilir, ilişkilerimiz sayesinde yeni iş fırsatları yakalayabiliriz.

Yaşamınızda oldukça hızlı bir ilerleme yaşayacağınıza durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sizi ekonomik anlamda çok fazla rahatlatabilecek bir olayın yaklaştığını haber veren durumlar gündeminizde olabilir. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz.

Kariyer planlarımızı gözden geçirmek dış dünyaya açılmamıza kolaylıklar getirebilir. Ekonomik anlamda sevindirici gelişmeler yaşamanızın yansıra duygusal hayatınızda da gelişmeler yaşanabilir. Hayatınızdaki birtakım çatışmaların, mücadelelerin sonucunda önemli haberler ve önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte sosyal konuların ve ortamların hız kazandığı, canlandığı bir döneme ilerliyorsunuz. Arkadaşlıklar ve dostluklar önem kazanıyor. Kendinizi fikir ve düşüncelerin tartışıldığı, geliştirildiği ve paylaşıldığı ortamlarda daha fazla bulabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu