16-22 Kasım İkizler Burcu Yorumları

Hayatımızın birer parçası olan burçlarda bu hafta neler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta neler bekliyor? Aşk, para, sağlık hayatında bizleri nelerin beklediği merakla bekleniyor.

İkizler burcu 16 – 22 Kasım haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşyerinde arkadaşlarımız ile aramızda gizli bir çekişme yaşanabilir.

Sağlık alanında özellikle üreme organlarıyla ilgili kontrollerden geçmemizde yarar vardır. Yeni ayın etkisiyle günlük rutinlerimizde değişiklik yapmak isteyebiliriz. Bu hafta olabilecek kayıplar ve hayal kırıklıklarıyla alakalı durumlardan dolayı kendinizi yenilmiş hissedebilirsiniz.

Özellikle duygusal açıdan yetersiz duyguların ön planda olabileceği bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir. Aynı zamanda size karşı düşmanlık ve kıskançlık duyguları taşıyan kişilerin hedefi olabilirsiniz. Sözlü ve yazılı iletişimlerinizde dikkatli olmanız gerekebilir.

Aşk ilişkilerimizde iletişimin ve uyumun önemi artıyor. İlişkilerimize yön vermek isteyebiliriz. İlişkilerimizin yönünü değiştirmekte zorlanabiliriz. Resmiyete dönüşmeyen ilişkiler küskünlükler kırgınlıklar yaşanabilir.

Mesleki anlamda daha derin çalışmalar yapabiliriz. Uzun zamandır keyif konfor alanlarımıza yönelmiştik, artık çalışma zamanı diyebiliriz. Beklenmedik bir anda evde oturan ve iş başvuruşu yapan ikizler burçlarına yeni fırsatlar gelebilir.

Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte ikili ilişkilerin önem kazanacağı bir döneme ilerliyorsunuz. Bir ilişkiniz yoksa karşınıza sizi motive eden, ilişki kurmak isteyebileceğiniz bir kişi çıkabilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Özetle ilişkinizde yeni bir döneme ilerleyebilirsiniz. Ortaklıklara da açık bir dönem başlıyor sizler için.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu