16-22 Kasım Akrep Burcu Yorumları

Hayatımızın birer parçası olan burçlarda bu hafta neler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta neler bekliyor? Aşk, para, sağlık hayatında bizleri nelerin beklediği merakla bekleniyor.

Akrep burcu 16 – 22 Kasım haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte maddi konularda daha aktif ve hareketli olacağınız bir dönem başlıyor. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı geliştirmek, artırmak konusunda kendinizi motive hissedebilirsiniz.

İş hayatınızda yeni girişimler söz konusu olabilir, profesyonel çalışmalar sonucunda elde edebileceğiniz başarılar açığa çıkabilir. Parasal konularda yükselişe geçebilirsiniz. Ekonomik anlamda kendinize çok fazla güvenebileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir.

21 Kasım’da Venüs sizin burcunuza geçiyor. Bu süreçte dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kendimizi daha çok gösterebilir, bu zamana kadar gizli tuttuğumuz yönlerimizi çevremize açabiliriz.

Hukuki süreçlerle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde sorumluluk almak isteyebiliriz. İlişkimize yön vermek adına da içe kapanabilir ve yeni kararlar almak isteyebiliriz. Sabırlı olmak ve sonuç için ısrarcı olmamak kazanç sağlayabilir.

Özel hayatınızı çok fazla ihmal edeceğiniz için kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. İçe çekilme ve kendi başımıza kalmak isteyebiliriz. Kendi içimizde çözüme ve uyuma ulaşmak isteyebiliriz. Yakın çevremizde sağlık problemleri yaşayan birilerine şahitlik etmek can sıkıcı olabilir ve etkilenebiliriz.

İsteklerinize adım adım ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekebilir. Size mutluluk getirebilecek gelişmeler, içinizi ısıtabilecek haberler ve daha pozitif duygular yaşamanız söz konusu olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu