15 - 21 Ağustos Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

15 - 21 Ağustos Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji... Hande Kazanova ile Astroloji'de haftalık burç yorumları ele alınıyor. 15 - 21 Ağustos burç yorumları neler? Merakla beklediğiniz haftalık burç yorumları sizlerle...

GÜCÜNÜ ETKİN KULLAN! - 15 - 21 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Yeni gelen hafta hızlı etkilerle başlıyor! Pazar günü devreye giren Güneş-Satürn karşıtlığının etkileri piyasaları daraltabilir! Güçlü yetkin insanlar, patronlar, siyasi liderlerin sağlıklarına ve verdikleri kararlara dikkat etmeleri gereken bir hafta olacak!

Önemli iş konuşmaları ve görüşmeleri açısından şanslı bir hafta olurken, gücümüzü etkin bir şekilde ortaya koyabiliriz!

İlişkilerimiz bu hafta bizi mutlu edebilir! Cumartesi günü enerji alanlarımız değişiyor! Mars İkizler burcuna geçiyor! Mücadelemizi iletişimle vermeye başlıyoruz!

Seyahatler, yakın çevre bağlantıları, tanıtım, pazarlama taşımacılık, eğitim, medya, basın yayın, turizm, iç pazarlar, komşu ülke ilişkilerimiz öne çıkarken bu alanlarda uğraşılarımız ve mücadelelerimiz artabilir!

8-14 AĞUSTOS BURÇ YORUMLARI:

Değişmek zorunda olan her şey bu hafta devreye giriyor!💫 Ticaret, çalışma ve sosyal hayatımızda testler öne çıkarken 11-12-13 Ağustos tarihlerinde finansal konularda çalkantılar oluşabilir!

Agresif etkilerden, fevrilikten uzak duralım!

16 Mayıs tutulma noktaları tetiklenirken bırakmamız gerekenleri daha fazla hayatımızda tutmamalıyız!

Yüzleşmeler, sorumluluklar önemli olacak!

15 - 21 Ağustos Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu