1 - 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

1 - 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji...Hande Kazanova ile Astroloji'de haftalık burç yorumları ele alınıyor. 1 - 7 Kasım burç yorumları neler? Merakla beklediğiniz haftalık burç yorumları sizlerle...

ELEKTRİK YÜKLÜ YENİAY! - 1 - 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Haftamıza Ay başak burcundayken görevlerimize, günlük iş koşturmalarımıza kendimizi vererek başlıyoruz. Merkür- Jüpiter olumlu açısıyla seyahat, eğitim ve iş alanlarımızda şanslı haberler gelebilir. Yine de güç takıntısıyla karşımıza gelecek olan fırsatları harcamayalım. Çarşamba ve Perşembe günleri Ay kapanırken önemli işlerimiz ve başlangıçlarımız konusunda Cuma günü oluşan Yeniay’ı beklemek ve sonrası hareket etmek önem kazanıyor.

Bu Yeniay Uranüs karşıtlığı devrede olacak. Ani ve beklenmedik olaylara, krizlere açık olabiliriz. Elektrikli bir yeniay bizleri bekliyor. Kendi iç meselelerimize, sınırlarımıza, toprakla ilgili konulara, afetlere, imar, iskan, binalar, madenler, mahsuller ve çiftçilerimizle ilgili alanlara odaklanacağız. Venüs Oğlak burcuna geçerken görev ve sorumluluklarımızla ilişkilerimize sarılabiliriz. Cumartesi günü Merkür Akrep burcuna geçiyor ve sorun yaşadığımız konulara çözüm üretmeye başlıyoruz.

1 - 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu